z003

اسید فسفریک صنعتی

اسید فسفریک صنعتی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

اطلاعاتی در رابطه با اسید فسفریک صنعتی:


اسید فسفریک صنعتی چیست؟
اسید فسفریک در دو نوع اسید فسفریک خوراکی و اسید فسفریک صنعتی تولید می شود. اسید فسفریک ها کلا اسید های ضعیفی محسوب می شوند و مشکل ساز نیستند. تفاوت اسید فسفریک صنعتی و اسید فسفریک خوراکی در نوع غلظت آن ها است که به طور معمول می توان گفت اسید فسفریک صنعتی دارای خلوص ۵۴٪ و اسید فسفریکی که در صنایع غذایی کاربرد دارد و اصطلاحا خوراکی می باشد دارای خلوص ۸۵٪ است. در ایران برای مصارف خوراکی فسفریک اسید های وارداتی که اکثرا ساخت چین می باشند استفاده می شود که درصد خلوص بالایی نیز دارد و برخی افراد و صنایع برای مصارف صنعتی نیز فسفریک اسید های با خلوص پایین را با اسید های خلوص بالا مخلوط کرده و استفاده می کنند.
H3PO4 فرمول اسید فسفریک است که با نام ارتواسید فسفریک، اسید فسفر و فسفریک اسید نیز شناخته می شود. این اسید فسفریک ها را برای حمل و نقل و نگهداری درون گالن ها با سایز های متفاوت قرار می دهند. از ویژگی های اسید فسفریک صنعتی این است که این اسید سبز تیره رنگ و بدون بو می باشد و اسید فسفریک خوراکی نیز مایعی غلیظ است که شفاف است و رنگی ندارد و همچنین بدون بو می باشد و نیز دارای طعم و مزه ی تندی است. باید گفت که اسید پر مصرف صنعتی اسید ضعیفی محسوب می شود ولی اگر خلوص این اسید ۸۵٪ باشد دارای ویژگی خورندگی است.

 


3

 

خواص اسید فسفریک صنعتی:
فسفریک اسید های صنعتی در کود های شیمیایی از ترکیبات بسیار مهمی می باشند و می توان این اسید را از این نظر به اسید نیترات تشبیه نمود. این اسید به دلیل اهمیت یافتن محصولات کشاورزی با این روند رو به رشد جمعیت جهان، اهمیت فراوانی یافته اند و باید به خاک ها برای حاصل خیزی، کود شیمیایی دارای این اسید ها را افزود.


روش های تولید اسید فسفریک صنعتی:


برای تولید فسفریک اسید صنعتی دو نوع روش تولید وجود دارد:
تولید اسید فسفریک از طریق روش تر و تولید اسید از طریق روش خشک که هر کدام مزیت ها و معایبی را خواهند داشت. در روش تر، فسفریک اسید وقتی تولید می شود که سولفوریک اسید را به کلسیم فسفات اضافه کنند که حاصل آن به وجود آمدن فسفریک اسید، فسفات های دیگرو ترکیباتی پیرامونی دارای کلسیم می باشد.
در تولید فسفریک اسید در روش خشک حرارتی محفظه ای برای احتراق از جنس فولادی وجود. دارد که فسفر و اکسیژن هوا در آن قرار گرفته و واکنش اکسید فسفر و سرانجام هیدراسیون p4o10 در آن اتفاق می افتد. محفظه ی احتراق فولادی به وسیله ی H3PO4 غیر فعال شده است. این P4O10که تولید شد را در محفظه ی احتراق بعدی به صورت هیدراته در می آورند و گاز ها و بخار های ناشی از آن را به فسفریک اسید رقیق تبدیل می کنند و برای پایین آوردن دما در محفظه ی اولی استفاده می کنند.

4

پــــایا شیــــمی

این شرکت از سال 1384 با تکیه بر سالها تجربه وارد عرصه تولید شد کارخانه در پارک صنعتی لیای قزوین واقع می باشد که سابقه خوب همکاری با صنایع معتبر نظیر مجموعه پرسی صنایع خودرو،صنعتی نیرو محرکه و ... را دارد .....

مقاله

کـــارخانه

کیلومتر 15 جاده قزوین، بعد از پارک صنعتی لیا، خیابان لوله گاز

 

تلفن:   028-33453707
موبایل:   09121823447

 

 + اطلاعات بیشتر